Македонски‎ > ‎Вести‎ > ‎

МХД Тетово Велигденски Концерт

posted May 21, 2014, 12:03 PM by Makedonsko Hrvatsko Druzhtvo
Македонското Хрватско Друштво беше на Концерт по повот Велигден во Катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје. На покана од Хрватскиот Амбасадор во РМ, Златко Крамариќ и Германската Амбасадорка Гудрун Штајнакер на ден 24 Април, 2014 година.

Post-Easter Concert


Comments